Serrat Gros és el nom de la serralada on a les cabres els agrada més anar a pasturarEl formatge és de llet crua de cabra, quallada àcida, pasta tova i pell floridaLLISTAT DISTRIBUCIÓ FORMATGERIA SERRAT GROS FORMATGERIA SERRAT GROS
EMPRESA ARTESANAL ALIMENTÀRIA núm.: EA0234FR

Cal Codina – Ossera
25717 La Vansa i Fórnols
Alt Urgell – Lleida
Telèfon: 690.38.55.56 

Cal Jepet – Josa de Cadí
 25717 Josa i Tuixent
 Alt Urgell – Lleida
 Telèfon: 690.38.55.56
El nostre ramat està format per cabres de raça alpina.  

El nostre ramat està format per cabres de raça alpina. Aquesta raça suporta molt bé el fred i l’alçada, condicions que es donen a Josa. Per això s’hi troben tan bé. Cada dia de l’any surten a pasturar i s’alimenten de les pastures de bosc i alta muntanya.

Tenir el ramat a casa ens assegura una llet de màxima qualitat i amb les millors condicions per treballar-la. Respectem el seu cicle natural per fer el formatge. Incorporem els bocs al ramat durant el mes de setembre per assegurar-ne la reproducció. Al febrer, quan comencen a néixer els cabrits, els mascles es retiren fins al setembre següent. L’època de lactació va de febrer a novembre i elles descansen tres mesos per afrontar millor la gestació i la propera temporada.

La Ronaldinya, la Mariaxi, la Queca... són alguns dels noms de les nostres mimades. Sense elles no podríem elaborar el formatge!


Politica de Privacitat Cookies Avisos Legals

 

 

 

 

Serrat Gros

Formatge artesà de cabra

Josa de Cadí

queso artesano

queso de cabra
www.formatgeriaserratgros.com