Serrat Gros és el nom de la serralada on a les cabres els agrada més anar a pasturarEl formatge és de llet crua de cabra, quallada àcida, pasta tova i pell floridaLLISTAT DISTRIBUCIÓ FORMATGERIA SERRAT GROS FORMATGERIA SERRAT GROS
EMPRESA ARTESANAL ALIMENTÀRIA núm.: EA0234FR

Cal Codina – Ossera
25717 La Vansa i Fórnols
Alt Urgell – Lleida
Telèfon: 690.38.55.56 

Cal Jepet – Josa de Cadí
 25717 Josa i Tuixent
 Alt Urgell – Lleida
 Telèfon: 690.38.55.56

Recomanacions
Circuleu amb molta precaució. Aquestes carreteres de muntanya són estretes i amb giravolts molt tancats. A l’hivern aneu amb compte amb el gel.
Sigueu previnguts amb la benzina, perquè a la zona no hi ha cap benzinera. Les més properes es troben: a La Seu d’Urgell, Sant Llorenç de Morunys i Saldes.

Com arribar a Josa
Des de Tuixent
Cal seguir direcció Gósol per la C-563 i es trova a uns 7 quilòmetres.

Des de Berga
Per l’Eix del Llobregat (C-16) direcció Guardiola de Berguedà. Abans d’arribar a Guardiola agafeu la Carretera B-400 que va a Saldes i Gósol. Continueu per la C-563 que porta a Josa.

Des de Solsona
Per Sant Llorenç de Morunys, agafeu des de Solsona la carretera que passa per l’embassament de la Llosa de Cavall. Des de Sant Llorenç continueu cap a La Coma i pugeu cap a Coll de Port i des d’allà seguiu la carretera baixant a Tuixent.
Per Lladurs i Coll de Jou, continueu per la carretera que duu a les pistes del Port del Comte i seguiu fins l’enllaç de la carretera que ve de La Coma. Pugeu cap a Coll de Port i des d’allà seguiu la carretera baixant a Tuixent.

Des de La Seu d’Urgell
A La Seu cal agafar la carretera que surt des del costat del Parc del Segre en direcció a Tuixent i Sorribes (cal travessar el Riu Segre). Després de Cerc cal prendre el trencall que indica cap a Adraén, Tuixent i Sorribes de la Vansa. Uns quilòmetres després d’Adraén, hi ha un encreuament amb parada de bus inclosa. Cal prendre el trencall de l’esquerra que indica Fórnols, Cornellana i Tuixent.


 

Politica de Privacitat Cookies Avisos Legals

 

 

 

 

Serrat Gros

Formatge artesà de cabra

Josa de Cadí

queso artesano

queso de cabra